No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Víctor L. Fandiño parlarà dilluns sobre “IBM Cloud: tecnologia com a servei en l’era cognitiva”
Accions del document

Víctor L. Fandiño parlarà dilluns sobre “IBM Cloud: tecnologia com a servei en l’era cognitiva”

05/04/2018

Elisa Martín, directora de Tecnologia i Innovació de la multinacional, va visitar ahir el Parc Científic

Víctor L. Fandiño, CSP & ISV Technical Leader IBM España, pronunciarà el proper dilluns dia 9 la conferència IBM Cloud: tecnologia com a servei en l’era cognitiva. L’acte, organitzat pels Laboratoris TIC del Parc Científic, tindrà lloc a les 11.30 hores a l’Auditori Joan Oró de l’edifici CeDiCo. Aquesta conferència se celebrarà després de la visita d’ahir al Parc d’Elisa Martin, directora de Tecnologia i Innovació de la multinacional IBM per a Espanya, Portugal, Grècia i Israel.

Martin va conèixer les instal·lacions del Parc Científic de Lleida i es va reunir amb Àngel Ros, president del Parc i alcalde de Lleida; Albert Sorribas i Ferran Badia, vicerectors de la Universitat de Lleida (UdL); Rafel Peris, conseller delegat del Parc i tinent d’alcalde, i Francesc Giné, director de l’Escola Politècnica Superior de la UdL. La directora de Tecnologia i Innovació d’IBM va visitar també diverses empreses ubicades al parc lleidatà i va mantenir contactes amb els seus directors.

Fandiño parlarà dilluns dels models d’accés a la tecnologia com a servei i explicarà de quina manera organitza IBM la infraestructura i la plataforma dins de la visió unificada d’IBM Cloud. El ponent informarà sobre els serveis d’IBM Watson per al desenvolupament de solucions d’intel·ligència artificial i sobre els programes que posa a disposició de les start ups.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal