No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Trobada mensual per a desenvolupadors i tecnòlegs als Laboratoris TIC del Parc Científic
Accions del document

Trobada mensual per a desenvolupadors i tecnòlegs als Laboratoris TIC del Parc Científic

09/01/2018

El Grup de Desenvolupadors de Google Lleida (GDG Lleida) organitza una trobada mensual per a desenvolupadors i tecnòlegs als Laboratoris TIC del Parc Científic. La primera trobada tindrà lloc el proper 18 de gener, a les 18.30 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. Les trobades es faran mensualment cada tres dijous i l’objectiu és crear una comunitat social i tecnològica, que ja compta amb 100 persones interessades a participar-hi.

Les reunions tractaran totes les tecnologies i temàtiques del sector. Constaran d’una presentació temàtica de 15 minuts, a càrrec d’un convidat, i continuaran amb una sessió de networking, en què els assistents intercanviaran i presentaran experiències durant 90 minuts. La participació a les trobades és gratuïta.

Andreu Ibáñez, coordinador dels Laboratoris TIC del Parc i fundador del GDG Lleida, presentarà els laboratoris i el programa de beques de Google Summer of Code en la primera trobada. Per celebrar la posada en marxa de l’Artificial Inteligence Lab, se sortejaran entre els assistents dos kits del sistema Google Assistant SDK.

Més informació, a www.gdglleida.com

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal