No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies SEMIC lliura 4 iPads als guanyadors del seu repte plantejat a la hackató de Lleida
Accions del document

SEMIC lliura 4 iPads als guanyadors del seu repte plantejat a la hackató de Lleida

24/11/2017

Els guanyadors són Gerard Rovira, Eduard Torres, Josep Pon i Ricard Garra

L’empresa SEMIC va lliurar ahir al seu centre ubicat al Parc Científic els premis als guanyadors del seu repte, que va plantejar en la HacKEPS, la primera hackató de la ciutat de Lleida. L’equip guanyador estava format per Gerard Rovira, Eduard Torres, Josep Pon i Ricard Garra. Tots quatre van rebre un iPad i van visitar les instal·lacions que l’empresa té al Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

La HackEPS va tenir lloc la setmana passada i la van organitzar el grup Lleida Developers i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. L’objectiu de l’activitat va ser el desenvolupament col·laboratiu de programari en 24 hores. S’hi van presentar 65 joves organitzats en equips d’un màxim de quatre persones.

SEMIC va ser una de les cinc empreses participants i va llençar un repte que els desenvolupadors havien de superar. Els participants van comptar amb 24 hores per codificar el projecte i presentar-lo a l’empresa. A les tres de la matinada començaven a arribar les primeres resolucions. SEMIC va escollir el projecte que va triar la millor solució al problema plantejat.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal