No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Pràctiques d’una trentena d’estudiants als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida
Accions del document

Pràctiques d’una trentena d’estudiants als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida

22/07/2021

Tallers i Treballs de Final de Grau d’alumnes de l’Institut Torre Vicens, de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’augment de projectes vinculats a l’espai porta a la creació del P.E.R.A. LAB

Una trentena de joves estudiants de diversos centres universitaris i de secundària faran pràctiques, tallers, projectes de recerca i Treballs de Final de Grau aquest estiu als Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Les pràctiques ja van començar a finals de juny i s’estendran fins al setembre en funció del projecte i del grup. El gruix d’alumnes prové de l’Institut Torre Vicens de Lleida i amb la mentorització d’Andreu Ibàñez, director dels Laboratoris TIC, treballaran en projectes que ja estan en marxa al Parc Científic i podran entrar en contacte amb empreses que desenvolupen aquestes tecnologies. En concret, els joves aprendran l’ús de noves tecnologies vinculades a detectar el foc bacterià en conreus, a descobrir l’Horta de Lleida o diferents carrers de la ciutat que tenen nom de dona, per esmentar alguns exemples.

Igualment, entre els estudiants d’estiu als Laboratoris TIC també hi ha universitaris que fan els seus treballs finals de carrera, alguns d’ells vinculats a les beques Google que es gestionen i lideren des del Parc Científic mitjançant l’Andreu Ibàñez, com és el cas de diverses iniciatives vinculades amb l’espai i la plataforma Liquid Galaxy.

En aquest sentit, l’increment de projectes de recerca dedicats a l’espai han generat la creació del P.E.R.A. LAB, un nou espai específic dins dels Laboratoris TIC i vinculat al grup Ponent Exploration & Research Aerospace (P.E.R.A.).

Totes les pràctiques i treballs es fan seguint amb rigor les mesures de seguretat per garantir la salut dels joves i evitar contagis a causa de la Covid-19. L’augment del risc de les darreres setmanes va provocar que des dels Laboratoris TIC es passessin les sessions a format virtual.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal