No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La Xina atorga a Lleida.net la patent per al seu sistema de recepció certificada d’e-mails
Accions del document

La Xina atorga a Lleida.net la patent per al seu sistema de recepció certificada d’e-mails

12/07/2018

És la tercera que aconsegueix l’empresa, amb centre al Parc Científic, en aquell país

L’Agència Estatal de Propietat Intel·lectual de la República Popular de la Xina ha atorgat a Lleida.net la patent per al seu sistema de recepció certificada d’e-mails anomenat Method for Recording and Certifiying the Reception of E-mail. La patent, registrada el passat 22 de juny, tindrà validesa durant vint anys. Lleida.net té un centre de treball al Parc Científic de Lleida.

Aquesta concessió eleva a tres el nombre de patents obtingudes per Lleida.net a la Xina sobre mètodes de certificació, contractació i notificacions electròniques. En l’àmbit mundial, l’empresa compta amb 76 patents per a aquests serveis en països com els Estats Units, la Unió Europea, Taiwan, el Japó, Colòmbia, Austràlia, Nova Zelanda, Israel, Sud-àfrica i el Consell de Cooperació del Golf (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, l’Aràbia Saudita i els Emirats Àrabs Units).

Segons fonts de l’empresa, Lleida.net ha registrat un increment en el preu de l’acció del 62,69% des que va començar el 2018. La capitalització actual de l’empresa supera els 17,49 milions d’euros. Les patents aconseguides suposen per a Lleida.net un avantatge clar en un mercat estratègic en la propera dècada.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal