No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La UdL i Eurecat acorden crear la plataforma AgriTech Big Data i la divisió Eurecat Lleida al Parc Científic
Accions del document

La UdL i Eurecat acorden crear la plataforma AgriTech Big Data i la divisió Eurecat Lleida al Parc Científic

10/03/2017

Promouran el desenvolupament de l’agricultura 4.0

El rector de la Universitat de Lleida (UdL) i president del Parc Científic, Roberto Fernández, i el president d’Eurecat, Xavier Torra, van signar ahir un conveni de col·laboració per crear al Parc Científic la plataforma AgriTech Big Data i la divisió Eurecat Lleida, que integrarà el laboratori de maquinària agrícola Maqcentre.

L’objectiu és fer de Lleida un pol d’innovació en agricultura 4.0 i fomentar la transferència de tecnologia a les empreses del sector per afavorir la seva productivitat i rendibilitat, segons l’alcalde de Lleida i vicepresident del Parc, Àngel Ros. Roberto Fernández i Xavier Torra també van destacar la importància de l’acord per a l’accés dels grups de la UdL a les tecnologies d’Eurecat.

A l’acte de signatura van assistir Àngel Ros; el vicerector de Política Científica i Tecnològica de la UdL, Albert Sorribas; el director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat, Xavier López; el coordinador d’Eurecat Lleida, Gabriel Anzaldi, i el gerent del Parc Científic, Josep Clotet, entre altres.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal