No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria crea un Comitè de Coordinació d’actuacions municipals sobre el coronavirus
Accions del document

La Paeria crea un Comitè de Coordinació d’actuacions municipals sobre el coronavirus

06/03/2020

Com a mesura preventiva per a garantir el seguiment i evolució d’aquesta malaltia a la ciutat, d’acord amb les autoritats sanitàries de la Generalitat i de l’Estat

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa un Comitè de Coordinació i seguiment de les actuacions municipals per fer front a les afectacions a la salut que pugui causar l’epidèmia provocada pel virus COVID-19, o coronavirus. Les funcions d’aquest Comitè, que es crea de forma preventiva seran centralitzar la interlocució per aquest tema en tots els àmbits de la corporació i fer el seguiment de l’evolució d’aquesta malaltia a la ciutat, en coordinació amb les autoritats sanitàries de la Generalitat i l’Estat.

Per la seva posada en marxa, acordada mitjançant decret d’alcaldia, s’han tingut en compte que es donen circumstàncies específiques i excepcionals que ho justifiquen, com és el cas de la malaltia generada per aquest virus.

La presidència del Comitè recau en l’alcalde, Miquel Pueyo. El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, en serà el vicepresident primer; la segona tinent d’alcalde, Jordina Freixanet, la vicepresidenta segona; i el tercer tinent d’alcalde, Sergi Talamonte, vicepresident tercer; mentre que la vicepresidenta executiva serà la sisena tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré.

Com a vocals, hi seran la cap de secció de Salut Pública, Mercè Tor; el coordinador general i econòmic, Josep Maria Sentís; el cap de gabinet d’Alcaldia, Josep Maria Romero; la coordinadora de l’àrea de comunicació, Elisabet Borreda; el director de l’EMU, Guillermo Hervera; i el gerent del Parc Científic, Miquel Aran. Així mateix, assistiran a les reunions tota la resta de responsables coordinadors de la Paeria. La secretària serà Elena Bobillo, tècnica en Prevenció de Riscos Laborals.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal