No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’ocupació del Parc s’apropa al 90% amb la incorporació de 4 noves empreses
Accions del document

L’ocupació del Parc s’apropa al 90% amb la incorporació de 4 noves empreses

21/07/2017

Ajut de la UE a Biomeb per a la fabricació i comercialització de Fibracep

L’ocupació dels espais d’oficines del Parc Científic de Lleida és gairebé del 90% (88,23%) després de la incorporació, des del 5 d’abril fins avui, de quatre noves empreses, segons ha informat avui el Consell d’Administració del Parc en la seva reunió ordinària.

Les companyies instal·lades al Parc durant aquest període són Ilerna on Line, SL, empresa dedicada a l’e-learning en l’àmbit de la Formació Professional, amb 1.700 m2 contractats al Magical Media; BFM Outsourcing 2008, SL, una outsourcing per a entitats financeres, amb 317,85 m2 a l’edifici H2; Icompetia Social Lab, dedicada a la formació, amb 35,70 m2 al Viver d’Empreses, i AM Domotics, una enginyeria domòtica, amb 34,88 m2 al Viver d’Empreses.

S’ha de tenir en compte també la recent ampliació de 700 m2 de les instal·lacions de GFT. Aquestes superfícies no inclouen els espais destinats a equipaments. Actualment el Parc gestiona la incorporació d’altres empreses.

El consell ha informat també que l’spin-off Dietary Molecular Diagnostic (Biomeb de nom comercial) ha aconseguit un ajut de 50.000 € de la Unió Europea en el marc de la convocatòria Instrument Pime, del programa Horitzó 2020, per fabricar i comercialitzar Fibracep. Aquesta nova formulació bioactiva, que s’obté a base de fibres derivades de subproductes de la ceba, redueix el colesterol total i incrementa el nivell de colesterol HDL (colesterol bo).

La fibra alimentària es va desenvolupar a partir de la investigació de José Serrano, del Grup d’Investigació Biomèdica Nutren-Nutrigenomics de la Universitat de Lleida, del qual va sorgir l’spin-off.

D’altra banda, el consell ha aprovat el canvi de president, ja que ha renovar-se cada dos anys d’acord amb els estatuts. Així, Àngel Ros, vicepresident actual, serà el titular de la presidència i Roberto Fernández, fins ara president, exercirà la vicepresidència.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal