No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada sobre els avantatges i els incentius per a les empreses que inverteixen en R+D+I
Accions del document

Jornada sobre els avantatges i els incentius per a les empreses que inverteixen en R+D+I

26/05/2017

Organitzada pel Fòrum Empresa i GAINN amb la col·laboració del Parc Científic

Fòrum Empresa i GAINN organitzen la jornada Descobreixi els avantatges i els incentius per a les empreses que inverteixen en R+D+I, que tindrà lloc el 6 de juny, de les 9.00 a les 13.45 hores, a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic de Lleida. ACCIÓ, GlobaLleida i el Parc Científic col·laboren en aquesta activitat.

A les 9.30 hores, està previst que el president del Parc Científic i rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández; el vicepresident i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director de GlobaLleida, Oriol Oró, inaugurin l’esdeveniment. A les 10.45 hores, començarà el primer bloc de conferències, que pronunciaran Heyle Ferrer, partner de GAINN; Joan Comas, gerent de l’Àrea de Projectes i Innovació d’ACCIÓ; Marta Álvarez, de TecnisoSpring Programme Manager d’ACCIÓ, i Josep Clotet, gerent del Parc Científic de Lleida.

El segon bloc s’iniciarà a les 12 hores amb la participació d’Elias Daura, partner de GAINN, i Félix González, partner de GAINN i assessor d’empreses. A les 13.45 hores se celebrarà un dinar-col·loqui que dirigirà Ramon Térmens, president del Grup Taurus.

L’accés a les conferències serà gratuït, però cal inscripció prèvia a inscripcions@forum2001.es.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal