No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada “Cap a l’economia circular europea”, de Europe Direct, al Parc Científic
Accions del document

Jornada “Cap a l’economia circular europea”, de Europe Direct, al Parc Científic

23/02/2017

El 3 de març, a partir de les 10 hores

Europe Direct Lleida organitza la jornada Cap a l’economia circular europea. Més enllà del reciclatge, un nou model econòmic, que tindrà lloc el 3 de març, a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic. A les 10 hores, l’alcalde de Lleida i vicepresident del Parc, Àngel Ros, i Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, inauguraran la jornada.

A les 10.15 hores, Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i Francesc Gambús, diputat al Parlament Europeu i membre de la Comissió de Medi Ambient, pronunciaran la conferència L’aposta per una economia europea circular: el nou paquet legislatiu europeu. Moderarà el tinent d’alcalde Rafael Peris.

A les 11.45 hores se celebrarà la taula rodona Catalunya: marc estratègic i actuacions destacades per a l’impuls de l’economia circular, amb la participació d’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, i Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. El moderador serà Joaquim Millán, secretari del Consell Català del Moviment Europeu.

A les 12.45 hores s’iniciarà la taula rodona Economia circular, un repte indefugible al territori, en què participaran Ramon Canela, catedràtic de l’ETSEA de la UdL; Lluís Martín, professor de l’ETSEA de la UdL, i Robert Soliva, professor de l’ETSEA de la UdL. Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la UdL, moderarà el debat.

La cloenda de la jornada serà a les 14 hores i anirà a càrrec del tinent d’alcalde Rafael Peris.

L’entrada a la jornada serà lliure, però cal inscriure’s prèviament a europedirectlleida@paeria.es.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal