No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Interès internacional per participar en el projecte “Dronecoria”, dels Laboratoris TIC del Parc Científic
Accions del document

Interès internacional per participar en el projecte “Dronecoria”, dels Laboratoris TIC del Parc Científic

20/11/2018

El projecte es va presentar a la fira The Commercial UAV Show de Londres

Universitats d’Alemanya i Suïssa i ONG d’arreu d’Europa s’han interessat pel projecte Dronecoria, que una delegació dels Laboratoris TIC del Parc va presentar a la fira The Commercial UAV Show de Londres. A més, han ofert als laboratoris els seus coneixements específics en la reforestació per mètodes tradicionals, la permacultura i la gestió de projectes internacionals.

Els Laboratoris TIC van presentar la setmana passada alguns dels projectes que es desenvolupen al Parc lleidatà a l’esmentat certamen londinenc i al SIMO Educación, saló que es va celebrar a Madrid i on van informar sobre el Liquid Galaxy per a l’Educació.

La delegació dels Laboratoris TIC també ha participat en el DevFest Jaén 2018, l’esdeveniment promocional tecnològic més gran, en l’àmbit d’Espanya, de les comunitats de desenvolupadors de Google. En aquesta trobada, la delegació lleidatana ha exposat els programes de beques per a estudiants de Google i ha explicat l’experiència única que desenvolupa el Parc Científic de Lleida.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal