No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Inaugurada la nova seu d’Ilerna Oline al Magical Media del Parc Científic
Accions del document

Inaugurada la nova seu d’Ilerna Oline al Magical Media del Parc Científic

17/11/2017

A finals d’any haurà creat 114 nous llocs de treball

Ilerna Online ha inaugurat avui la nova seu, de 1.800 m2, ubicada al Magical Media del Parc Científic de Lleida. El centre educatiu ha creat 97 nous llocs de treball i, a finals d’any, tindrà una plantilla de 114 persones, segons el CEO d’Ilerna, Jordi Giné. Àngel Ros, president del Parc Científic i alcalde de Lleida, ha presidit l’acte, que ha comptat amb la participació del conseller delegat del Parc i tinent d’alcalde, Rafael Peris, i del representant del departament d’Ensenyament Jordi Solana, entre altres personalitats.

Ros ha qualificat Ilerna Online “d’orgull de la ciutat” i ha destacat la seva aposta per la Formació Professional (FP) quan ningú ho feia i la seva capacitat d’innovació en aquest àmbit. El president del Parc ha assegurat que el centre educatiu és “el més avançat de l’Estat”. El vessant online del centre, que també imparteix ensenyament presencial, “cobreix un paper social importantíssim, perquè permet augmentar la qualitat professional de les persones que ja treballen en el sector”, ha afirmat Ros.

Ilerna Online imparteix onze titulacions oficials de grau mitjà i superior i espera homologar-ne deu més a curt termini. Entre les actuals titulacions hi ha les sanitàries, d’Imatge i So, Administrativa, Informàtica i Serveis Sociosanitaris. Més de 5.000 alumnes cursen les diferents modalitats a distància d’FP.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal