No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Ilerna Online, ubicada al Magical Media, inicia les “Cites Onliner”
Accions del document

Ilerna Online, ubicada al Magical Media, inicia les “Cites Onliner”

11/01/2018

L’economista Marta Flich inaugura les trobades, adreçades als alumnes del centre

Ilerna Online, el centre educatiu de formació d’FP a distància amb seu al Magical Media, va iniciar ahir el programa Cites Onliner. L’economista i actriu Marta Flich va inaugurar les sessions d’aquestes trobades digitals adreçades als alumnes del centre.

Marta Flich va gravar una master class i va recordar als alumnes d’Ilerna Online que la Formació Professional és “l’opció educativa que més s’adapta als canvis del mercat laboral”. L’economista va centrar la intervenció en l’economia aplicada a la vida real i es va referir a diferents temes, com les pensions, la desigualtat salarial entre homes i dones i la precarietat laboral, entre d’altres.

Amb la iniciativa Cites Onliner, Ilerna Online vol donar un valor afegit a la formació que ofereix als seus alumnes. Les trobades els aporten la visió i els coneixements d’experts en diferents matèries. L’alumnat pot accedir a aquest material audiovisual mitjançant la plataforma interna d’Ilerna Online, on també pot visualitzar els materials didàctics i els recursos interactius.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal