No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies I PREMI CÀTEDRA AGROBANK MILLOR TREBALL FINAL DE MASTER - LA CIÈNCIA EN FEMENÍ
Accions del document

I PREMI CÀTEDRA AGROBANK MILLOR TREBALL FINAL DE MASTER - LA CIÈNCIA EN FEMENÍ

23/07/2020

Dotat amb un premi únic de 3.000 euros per a l'autora del TFM premiat

CaixaBank i la Universitat de Lleida convoquen el I Premi Càtedra Agrobank al millor Treball Final de Màster (TFM) , dins l’àmbit de l’agricultura, ramaderia i alimentació, realitzat per una dona.

Aquest premi permet ajudar a visualitzar i empoderar les alumnes per la seva incorporació al àmbit de les STEM (ciència, tecnologia i matemàtiques.

Aquí disposeu del resum de les BASES:


OBJECTE DEL PREMI

La Càtedra AgroBank, sensible als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) enunciats per l'ONU, i concretament per aquell que advoca per aconseguir la igualtat entre els gèneres i l'empoderament de les dones, i tenint en compte que la incorporació de les dones a les denominades STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) està encara lluny de la igualtat, ha decidit convocar aquest premi per a guardonar el millor TFM realitzat per una alumna de màster. La temàtica ha d’estar relacionada amb l'agricultura, ramaderia o alimentació, especialment en els àmbits de la innovació, qualitat o seguretat agroalimentària.

CANDIDATES I FASES
Podran optar al premi totes aquelles alumnes, de qualsevol nacionalitat, que hagin defensat el seu TFM en un Màster Universitari (Oficial), o un Màster habilitant, en qualsevol universitat espanyola durant el curs acadèmic 2018-2019, havent obtingut una qualificació mínima de 9,0 sobre 10,0.

DOCUMENTACIÓ
La presentació de candidatures es realitzarà exclusivament per correu electrònic (catedragrobank@udl.cat), enviant la següent documentació:
- Imprès de sol·licitud que inclou una declaració jurada de l'autora garantint que el TFM no ha estat premiat en altres concursos, i que no optarà a altres premis fins a la fallada d'aquest.
- Resum del TFM, en castellà, amb un màxim de 1000 paraules.
- Curriculum vitae.

CALENDARI 

El termini de presentació de candidatures s'inicia l'1 de setembre de 2020 i finalitza el 31 d'octubre de 2020 a les 14.00 h. A principis de desembre de 2020 es publicarà la llista definitiva de candidates. D'entre les candidates, se seleccionaran 6 finalistes que passaran a una 2a fase d'avaluació, en la qual hauran de presentar el seu TFM complet i un certificat expedit per la seva Universitat que acrediti la qualificació obtinguda i la obtenció del títol de màster.
La decisió del jurat es farà públic a abans del 31 de gener de 2021. El Jurat es reserva el dret a declarar el premi desert. El premi serà únic i indivisible, de manera que s'exclou el repartiment ex aequo.

COMPOSICIÓ DEL JURAT 

El jurat estarà compost pel Director de la Càtedra AgroBank i els membres del Comitè Assessor Científic Tècnic d'aquesta. En cas de ser necessari, el jurat podrà recórrer a experts externs.

CRITERIS D'AVALUACIÓ

En una primera fase, els criteris per a avaluar els TFM a concurs seran:

1. Originalitat i novetat del tema.
2. Plantejament global del treball.
3. Resultats, impacte potencial, aplicació i interès del treball per al sector agroalimentari.

Els TFM seleccionats per a la segona fase seran avaluats, a més, pels següents
criteris:

4. Estructura formal del TFM.
5. Definició d'objectius i/o hipòtesis.
6. Metodologies i tècniques emprades.
7. Presentació dels resultats.
8. Argumentació de la discussió.
9. Claredat de les conclusions.
10. Redacció i qualitat expositiva.

 PREMI 

S'atorgarà un únic premi dotat amb 3.000 euros per a l'autora del TFM premiat. L'import del premi estarà subjecte a la retenció aplicable segons la legislació vigent. 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS DE IMATGE
La Càtedra AgroBank reconeix que els drets de propietat industrial i intel·lectual derivats de cada TFM corresponen originàriament a la seva autora. 


Es reconeix el dret de la Càtedra AgroBank a utilitzar el nom i imatge de l'autora premiada en entrevistes i actes promocionals. Així mateix, la Càtedra podrà publicar ressenyes del contingut del TFM premiat en les publicacions impreses i digitals de la Càtedra i/o de AgroBank per al compliment dels seus fins promocionals. 


La presentació d'un TFM al present premi porta amb si l'acceptació implícita i íntegra de totes les bases del concurs. Per a tots els supòsits no contemplats en les bases d'aquesta convocatòria, la Càtedra tindrà la potestat per a resoldre sobre els mateixos, i la seva decisió serà inapel·lable.

 

Mes informació a: http://www.catedragrobank.udl.cat/

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal