No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies FEMAC ha celebrat el PIC Meeting al Parc Científic i a la Fira de Sant Miquel
Accions del document

FEMAC ha celebrat el PIC Meeting al Parc Científic i a la Fira de Sant Miquel

28/09/2017

Inaugurat pel president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros

El president del Parc Científic i alcalde de Lleida va inaugurar ahir el PIC Meeting de FEMAC, el clúster de mitjans de producció vegetal de Catalunya amb seu al Parc Científic. La primera jornada va tenir lloc al Parc i va versar sobre programes europeus en innovació agrícola i de plantes.

Hi va participar com a ponent Lise Lykke Steffensen, CEO del centre NordGen i encarregada de la gestió de Svalbard Global Seed Vault (un magatzem de llavors on es guarden fins a 880.000 mostres). També hi van intervenir representants de la Fundació Ellen McArthur, que van parlar del concepte economia circular en l’agricultura.

A la tarda, van tenir lloc quatre workshops paral·lels sobre maneig de cultius, que van comptar amb la intervenció de Henrik Lynge Jacobsen, de la firma danesa Agrointelli, que va informar sobre innovadores tecnologies aplicades al maneig de cultius. També es va parlar de la digitalització del sector agrícola i les innovacions en tecnologies per a la genètica dels cultius.

Avui s’ha celebrat la segona jornada a la Fira de Sant Miquel de Lleida, on s’han realitzat sessions de B2B entre els participants per promoure futures cooperacions estratègiques i s’han fet visites paral·leles a l’IRTA i a una plantació de vinya a Raimat.

El Pic Meeting ja ha celebrat sis edicions des del 2011 a França, Portugal i l’Argentina.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal