No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic tanca el 2017 amb 6 noves empreses i 1.800 treballadors
Accions del document

El Parc Científic tanca el 2017 amb 6 noves empreses i 1.800 treballadors

13/12/2017

El 2018 rehabilitarà i posarà en marxa un antic edifici de Capitania d’Artlleria per ampliar l’oferta d’espais a les empreses

El Parc Científic i Tecnològic de Lleida tanca l’any 2017 amb la incorporació de sis noves empreses i 1.800 treballadors, xifra que significa un increment del 10% respecte al 2016. Entre les últimes companyies que s’hi han instal·lat, hi ha Ilerna Online, amb una plantilla de 114 persones, i Stratesys, que l’any vinent contractarà 50 professionals. El president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha facilitat aquesta informació durant la tradicional torronada de Nadal que celebra el Parc Científic.

Un dels principals reptes plantejats per al 2018 és rehabilitar i posar en marxa l’antic edifici de la Capitania d’Artilleria per respondre a la demanda de nous espais que plantegen diverses empreses tecnològiques, segons han assenyalat Àngel Ros, Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la Universitat de Lleida, i Rafael Peris, conseller delegat del Parc i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida. El projecte de rehabilitació de l’edifici ha obtingut enguany subvenció europea del Fons FEDER.

El president ha afegit que el Parc “negocia actualment la incorporació el 2018 d’empreses importants del sector de les tecnologies de la comunicació, la biotecnologia i l’agroalimentació”. Sorribas ha destacat que “el Parc és un instrument fonamental pel seu impacte econòmic i per l’oferta de sortides professionals als alumnes de la Universitat de Lleida”. Per la seva part, Peris l’ha definit com “el principal motor econòmic de la ciutat i del territori” i ha subratllat el caràcter internacional de moltes de les empreses que hi estan ubicades.

Durant l’acte, s’ha fet un reconeixement públic a la tasca desenvolupada per Josep Clotet, gerent del Parc fins fa poc, que ha deixat el càrrec per jubilació. Àngel Ros ha qualificat Clotet com “l’ànima i responsable en bona part de l’èxit del Parc”.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal