No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic, present a CeBIT
Accions del document

El Parc Científic, present a CeBIT

01/03/2010

Espanya és el país de referència a la fira internacional de les noves tecnologies

El Parc Científic, present a CeBIT

D’esquerra a dreta, la representant del grup GRIHO de la UdL, Anna Comas; el president del Parc i Alcalde de Lleida, Àngel Ros; el gerent del Parc, Josep Clotet i el gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica, Antoni Saldaña.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida participarà un any més a CeBIT, la fira internacional de referència de les noves tecnologies. La fira se celebrarà a Hannover (Alemanya) del dia 2 al 6 de març. El Parc disposarà d’un estand propi per donar a conèixer l’aposta científica i tecnològica de les empreses que s’hi ubiquen.

El president del Parc Científic i Alcalde de Lleida, Àngel Ros, assisteix avui, dia 1 de març, a la inauguració de la fira. L’acte anirà a càrrec de la cancellera alemanya Angela Merkel i del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Enguany, el país de referència de la fira és Espanya. Per tant, hi haurà un pavelló institucional i sis pavellons més que aplegaran empreses espanyoles del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). L’estand del Parc Científic s’ubicarà al pavelló 9, denominat Future Park. La delegació espanyola ha organitzat conferències, demostracions i vídeos relacionats amb el sector de les TIC a Espanya al pavelló institucional.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal