No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic i Tecnològic participa de la Mobile Week Lleida, que inclou xerrades i tallers del 8 al 10 de juliol
Accions del document

El Parc Científic i Tecnològic participa de la Mobile Week Lleida, que inclou xerrades i tallers del 8 al 10 de juliol

05/07/2021

El PCiTAL organitza una conferència i debat sobre reputació digital i privacitat a internet pel proper dijous a la tarda. Una desena d’activitats configuren el programa d’aquesta iniciativa que busca la difusió i la reflexió sobre la tecnologia

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és una de les institucions que participa activament en la Mobile Week Lleida, que se celebrarà del 8 al 10 de juliol. Fins a deu activitats diferents s’han organitzat en el marc d’aquesta iniciativa de difusió i debat sobre tecnologia, alguns presencials, però tots ells es podran seguir en streaming.

En concret, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari prepara pel proper dijous dia 8 a les 17.30 hores a l’Auditori Joan Oró una xerrada i taula rodona amb el títol: “Qui som a Internet? Reputació Digital i Privacitat a Internet”, que conduirà l’advocat Ramon Arnó de l’organització Família Digital i expert en relació a la privacitat i la protecció de dades. Després de la conferència s’obrirà un debat amb interlocutors de diferents àmbits, com són un mosso d’esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de Ponent; l’estudiant de l’Institut Torrevicens i col·laborador dels Laboratoris TIC del PCiTAL, Jan Accensi, i la directora de l’Institut Ronda de Lleida, Natàlia Iranzo.

L’endemà, divendres al matí, també en format presencial i en streaming, se celebrarà la conferència. “Teletreball i ciberseguretat: Eines lliures i obertes per un teletreball més democràtic”, que acollirà el Parc Científic i que promou l’Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació (AETI). La xerrada anirà a càrrec del seu president, Josep Ramon Freixanet.

Mobile Week neix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai de reflexió i participació sobre la transformació digital. És una iniciativa de Mobile World Capital, que acull el Mobile World Congress i que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

La resta de la programació de Mobile Week Lleida inclou els tallers “Family Day: El poder de la nostra ment. Taller neuroscalextric”, “Family Day: Immersió en Entorns Virtuals 3D”, “Comerç de proximitat: Taller per a la Digitalització” i “Fruticultura de precisió Adquisició i ús de dades 3D”. També hi haurà les conferències “La vida en directe: Taller pràctic per produir en streaming des de casa”, que coordina i condueix el director dels Laboratoris TIC del Parc Científic, Andreu Ibàñez. Altres ponències són: “L’Internet de les coses: L’Experìencia d’usuari (UX) en el context de la indústria 4.0 I IOT” i “Disseminació sobre 5G”. Finalment, s’ha previst la trobada “MobileHack: HACKATHÓ proposada per LleidaHack”.

Tota la programació, els horaris i els enllaços per a registrar-se es troben a https://mweek.com/lleida/

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal