No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic de Lleida participa a La Nit Europea de la Recerca 2021
Accions del document

El Parc Científic de Lleida participa a La Nit Europea de la Recerca 2021

17/09/2021

Amb visites guiades obertes al públic

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència i es celebra, cada any, en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida. 

Tot i que la data de l’esdeveniment és el divendres 24 de setembre, es realitzaran diferents activitats els dies previs.

Aquest any a Lleida es pot comptar amb una gran varietat de xerrades de diferents temàtiques, tallers per tal que puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a diferents museus i entitats de la ciutat.

I el Parc Científic de Lleida, aquest any participarà amb una sèrie de visites on podràs conèixer de primera mà l’historia del Parc, el abans i l’ara, els seus espais emblemàtics, l’art que si amaga i les seves vistes espectaculars del entorn.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Data i hora: 23 de setembre i 24 de setembre de 2021

Durada: 45 minuts

Sessions: dia 23 setembre (17:00h) / dia 24 setembre (11:30h)

Públic: Totes les edats

Aforament limitat.

IMPORTANT: Requereix inscripció a parc@pcital.es o 973 27 29 22 

Altres activitats que es realitzen al ecosistema del Parc Científic també podeu trobar “Fem recerca a l’Arxiu Municipal” on visitaràs i recorreràs el dipòsit documental de l’Arxiu municipal de Lleida, ubicat al edifici H2 – Planta Baixa del Parc Científic; també “La resistència de diferents tipus de fusta” que organitza el Centre de ciència i tecnologia forestal de Catalunya – CTFC al Laboratori de l’Institut Català de la Fusta ubicat a l’H2 – Planta Baixa del Parc Científic;  i diferents activitats i tallers de l’IRTA – Fruitcentre comQuè són tots aquests estris penjats als arbres?”, “Com creus que s’alimenten les plantes? Fotosíntesi i canvi climàtic?”, “Què hi viu a les nostres mans i a la nostra mascareta?”, “Itinerari històric dels diferents mètodes de mesura de la qualitat de la fruita” i “Visita guiada a l’IRTA Fruitcentre” totes elles al centre ubicat al Parc Científic de Lleida.

Podeu consultar totes les activitats a: ACTIVITATS 2021 | Nit Europea de la Recerca

No us ho perdeu!

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal