No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic busca persones amb experiència en llocs de treball similars i en gestió d’R+D+I per a la plaça de gerent
Accions del document

El Parc Científic busca persones amb experiència en llocs de treball similars i en gestió d’R+D+I per a la plaça de gerent

20/03/2018

Publicades la convocatòria i les bases del concurs al DOGC i al BOP

Les bases del concurs per seleccionar el gerent del Parc de Lleida valoren com a mèrits la formació científica i tecnològica i l’experiència professional en la gestió de parcs i d’R+D+I de les persones candidates, entre d’altres. A més, els aspirants hauran de presentar un projecte que analitzi les línies de treball del Parc Científic de Lleida (captació de recursos, empreses i activitats d’R+D+I, vinculació del Parc als grups de recerca de la Universitat de Lleida, promoció internacional del Parc i viabilitat i sostenibilitat econòmica).

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i el Butlletí Oficial de la Província (BOP) van publicar ahir l’anunci de la convocatòria i de les bases del concurs de selecció per contractar el gerent del Parc Científic i Tecnològic de Lleida. El termini per presentar candidatures comença avui i finalitza d’aquí a 19 dies hàbils.

Les sol·licituds per participar en el concurs s’han de presentar al Registre General del Consorci del Parc o al registre electrònic de la Universitat de Lleida.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal