No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El GDG Lleida organitza la Devfest Lleida 2020, aquest any en streaming degut a la situació actual
Accions del document

El GDG Lleida organitza la Devfest Lleida 2020, aquest any en streaming degut a la situació actual

07/10/2020

Els estudiants que presentaran els seus projectes aquest any seran per primer cop paritàri amb un 50% dones i homes

El Google Developer Group de Lleida organitza per vuitè any el Devfest Lleida, on es presentaran els diferents projectes d’estudiants i tecnologies desenvolupades als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida.

Els estudiants que presentaran projectes i tecnologies al Devfest d’enguany seran, per primer cop, un 50% dones i un 50 % homes. Aquest fet tant rellevant ho ha aconseguit l’associació WomenTechMakers Lleida i la comunitat que ha creat per donar visibilitat i recursos a dones i nenes en la tecnologia.

Els continguts d’aquesta edició del Devfest Lleida seran: Web, Android, Flutter, Firebase, Tensorflow, Machine Learning, Intel·ligència Artificial, Google Assistant, Arduino, i altres. Com també es presentarà el projecte HAPIS, desenvolupat per Claudia Diosan dins dels Laboratoris TIC, i que consisteix en una plataforma per ajudar a persones sense sostre a través d’una aplicació mòbil. 

A més, diferents estudiants de centres educatius lleidatans explicaran les seves experiències, i Alba Montoya, estudiant de l’Institut Torrevicens, actuarà amb un monòleg sobre la primera dona programadora de la història, l’Ada Lovelace.

Atesa la pandèmia del coronavirus, l’edició del 2020 d’aquest esdeveniment tecnològic se celebrarà via streaming, el proper 17 d’octubre, de les 16.00 a les 20.00 hores.

La participació en el Devfest Lleida és gratuïta i no cal inscripció prèvia, ja que es celebrarà en streaming a l’adreça: https://www.youtube.com/watch?v=hNrGnk0JyAU&feature=youtu.be

El GDG Spain, l’Escola Politècnica Superior, l’Institut Torrevicens i el Parc Científic de Lleida col·laboren en aquesta activitat.

Tota la informació de la jornada a: www.gdglleida.com

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal