No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El director científic del Parc, Santiago Planas, publica el llibre “Aplicación sostenible de productos fitosanitarios”
Accions del document

El director científic del Parc, Santiago Planas, publica el llibre “Aplicación sostenible de productos fitosanitarios”

29/01/2013

Tracta tot el procés d’aplicació des de l’òptica de l’usuari final

El director científic del Parc de Lleida, Santiago Planas, ha publicat el llibre Aplicación sostenible de productos fitosanitarios, editat per Eumedia. L’obra es va presentar al públic en el XII Simposium de Sanidad Vegetal, celebrat a Sevilla del 23 al 25 d’aquest mes.

El llibre aborda tot el procés d’utilització dels productes fitosanitaris des del mateix producte, l’ús, la toxicitat i la contaminació puntual fins al control i el manteniment preventiu dels equips d’aplicació, la realització del tractament i la gestió dels residus. L’autor tracta aquest tema des de l’òptica de l’usuari final.

Santiago Planas és doctor enginyer agrònom i va ser el primer director del Centre de Mecanització Agrària de la Generalitat de Catalunya. Actualment és investigador del Departament d’Enginyeria Agroforestal i professor de la Universitat de Lleida, a més de director científic del Parc.

Més informació a http://www.agronline.es/libro-aplicacion-sostenible-productos-fitosanitarios/59.html

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal