No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Breakfast4Inno i el 4t Fòrum Agroalimentari, activitats protagonistes d’INNO4AGRO a la Fira de Sant Miquel
Accions del document

El Breakfast4Inno i el 4t Fòrum Agroalimentari, activitats protagonistes d’INNO4AGRO a la Fira de Sant Miquel

06/10/2021

La participació del projecte Inno4Agro a la Fira ha contribuït a donar més visibilitat al projecte que afronta la transformació del sector agroalimentari de les Terres de Lleida

El Breakfast4Inno i el 4t Fòrum Agroalimentari, activitats protagonistes d’INNO4AGRO a la Fira de Sant Miquel

Foto: Inno4Agro

INNO4AGRO ha estat present, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel, celebrada del 30 de setembre al 3 d’octubre al recinte de Fira de Lleida. Enguany, el projecte ha estat ubicat al pavelló 3, a l’estand de l’Ajuntament de Lleida.

La trobada d’innovació Breakfast4Inno, amb Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, va ser una de les activitats més destacades, el dia 30 al matí. Alemany va presentar el seu model d’innovació col·laborativa i la seva experiència de cooperació amb altres empreses del territori per desenvolupar nous productes i amb centres de recerca, com la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida, al Parc Científic, amb qui han desenvolupat una nova mel amb llimona, amb alt contingut en vitamina C. Aquest nou producte aviat es podrà trobar al mercat.

El 4t Fòrum Agroalimentari, coorganitzat amb cadena SER – Ràdio Lleida el dia 1 d’octubre, es va centrar en la transferència tecnològica i la connexió ciència empresa. Amb dues taules rodones, es van presentar i analitzar les iniciatives i programes existents en matèria de transferència tecnològica a Catalunya i a Lleida, així com experiències concretes de transferència de coneixement entre investigadors, empreses i spin offs realitzades amb la Universitat de Lleida en l’àmbit de l’agroalimentació. Hi van participar David Domingo, ecosystem manager del programa The Collider; José Antonio Gago, Product Innovation Market Manager d’EURECAT; Roberto Garcia, adjunt al Vicerectorat de Recerca i Transferència de la Universitat de Lleida; Joan Estany Illa, catedràtic de Ciència Animal de la Universitat de Lleida; Mercè Balcells Fluvià, doctora en Ciències Químiques i directora del grup TECNIO DBA de la Universitat de Lleida, i Jordi Recasens Guinjuan, professor de Malherbologia a l’ETSEA i impulsor i soci de IPM ADVICE S.L., spin off de la Universitat de Lleida.

Un any més, la participació del projecte Inno4Agro a la Fira Agrària de Sant Miquel ha contribuït a donar més visibilitat al projecte que afronta la transformació del sector agroalimentari de les Terres de Lleida basat en la innovació tecnològica i la posada en marxa de plataformes i espais de treball amb alta capacitat de generació d’idees i nous models de negoci.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal