No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Cent persones assisteixen a la jornada d’Europa Direct sobre subvencions europees per a les pimes
Accions del document

Cent persones assisteixen a la jornada d’Europa Direct sobre subvencions europees per a les pimes

05/12/2017

Rafael Peris, conseller delegat del Parc Científic i regidor de Promoció de la Ciutat, la va presidir

Cent persones van assistir ahir a la jornada sobre subvencions europees per a pimes, que va organitzar Europa Direct Lleida a la Llotja. Rafael Peris, conseller delegat del Parc Científic i tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, va presidir la trobada.

Teresa Botargues, experta en ajuts europeus, va informar sobre els programes europeus més rellevants per a les empreses de Lleida. També van participar en la jornada Esther García, responsable de l’Àrea d’Innovació i Competitivitat de la Cambra de Comerç de Lleida, i Clara Porta, delegada d’ACCIÓ a Lleida, que va presentar la xarxa Enterprise Europe Network.

Els programes que es van explicar van ser el d’investigació, recerca i innovació Horitzó 2020, els Fons Estructurals i d’Inversió, COSME (programa de la Unió Europea per a la competitivitat de les empreses i les pimes), els programes de cooperació territorial europeus Interreg i l’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya RIS3CAT, entre d’altres.


El centre Europe Direct Lleida és un servei d’informació sobre la UE, que està situat a les oficines de Turisme de Lleida (C/ Major, 31 bis).

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal