No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Celebració dissabte vinent, dia 15, del 50è aniversari de la missió Apol·lo XI al Parc Científic
Accions del document

Celebració dissabte vinent, dia 15, del 50è aniversari de la missió Apol·lo XI al Parc Científic

12/06/2019

Organitzada per la Societat Astronòmica de Lleida

La Societat Astronòmica de Lleida commemora el 50è aniversari de la missió tripulada Apol·lo XI. Els Estats Units d’Amèrica van aconseguir el 1969, per primer cop, que dues persones, Armstrong i Aldrin, caminessin per la superfície de la Lluna. El científic lleidatà Joan Oró va construir una maqueta del satèl·lit de la Terra per a aquesta missió, i la NASA va cedir-la posteriorment al Parc Científic de Lleida per a la seva exposició pública.

Per aquest motiu, la Societat Astronòmica organitza diverses activitats el dissabte dia 15 a partir de les 19.00 hores. Així, es farà una observació pública amb telescopis, una visita a la maqueta de la Lluna, que s’exposa al vestíbul dels edificis H del Parc, i es podrà accedir a un planetari multimèdia portàtil.

La commemoració finalitzarà el 28 de juny amb la conferència El primer home a la Lluna, a càrrec de José Mª Grandela Durán, que tindrà lloc al Rectorat de la Universitat de Lleida.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal