No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Ampliació del sector de flora mediterrània i subtropical de Canàries i Madeira a l’Arborètum
Accions del document

Ampliació del sector de flora mediterrània i subtropical de Canàries i Madeira a l’Arborètum

27/05/2021

Millores a l’àmbit de la rocalla macaronèsica del Jardí Botànic amb tres nous parterres elevats.

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Pius Font i Quer ha ampliat i millorat el sector de la rocalla representativa de la regió macaronèsica. En concret, s’han dissenyat i construït tres nous parterres elevats que venen a completar aquesta zona i suposa ampliar l’espai en quasi 35 m2. Així, ara compta amb una superfície total que supera els 200 m2.

Els nous parterres compten amb plantes representatives d’aquest àmbit biogeogràfic com ara dragos, ensopegueres, herbes gatera, violers i tajinastes. La majoria d’aquestes espècies són endemismes canaris.

Aquest sector de l’Arborètum, instal·lació que forma part del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, recrea una petita part de la flora representativa dels arxipèlags atlàntics europeus d’origen volcànic (Açores, Madeira i Canàries) a més de les illes de Cap Verd.

L’execució de l’obra, dissenyada i dirigida per la direcció tècnica de l’Arborètum, ha anat a càrrec de l’alumnat i el professorat del FOAP Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardinería conjuntament amb els treballadors del programa Treball i Formació – Línia Joves 2020 i de Treball als barris 2020. Programa D. Experienciació laboral. Tant el curs com els dos programes formen part de les polítiques actives d'ocupació de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí i están subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal