No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies “Ningú sap la quantitat de menjar que necessita un nen excepte ell mateix”, segons el pediatre Carlos González
Accions del document

“Ningú sap la quantitat de menjar que necessita un nen excepte ell mateix”, segons el pediatre Carlos González

13/12/2018

Va ser el convidat en la desena “Cita Onliner” d’Ilerna Online

Davant l’obsessió dels pares per saber quantes calories ha d’ingerir un nen, el pediatre Carlos González assegura que “ningú sap la quantitat de menjar que necessita un nen petit excepte ell mateix”. González va fer aquesta afirmació durant la desena Cita Onliner, que va organitzar ahir el centre d’FP Ilerna Online.

González, col·laborador habitual de la revista Ser Padres, va desmentir alguns mites sobre l’alimentació infantil i va explicar que “l’objectiu de l’alimentació complementària no és nutricional, sinó educatiu”, tot destacant la importància que els nens s’han d’acostumar a menjar de tot.

Els alumnes d’Ilerna Online van seguir la master class del pediatre en directe via streaming. L’alumnat pot accedir a aquest material audiovisual mitjançant la plataforma interna d’Ilerna Online, on també pot visualitzar els diferents materials didàctics i recursos interactius.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal