No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies 1a Jornada sobre reputació digital al Parc Científic
Accions del document

1a Jornada sobre reputació digital al Parc Científic

14/04/2011

A la sessió es presentarà el llibre Noms de domini i normativa comentada, d’Albert Agustinoy

La 1a Jornada sobre reputació digital tindrà lloc el proper 29 d’abril, de 10.00 a 14.00 hores, a la sala d’actes de l’edifici CeDiCo del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. L’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el President de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, obriran l’acte.

Albert Agustinoy, advocat de Cuatrecasas i àrbitre del Centre de Mediació i Arbitratge de l’Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI), presentarà el llibre Noms de domini i normativa comentada. A més, Jordi Hinojosa, president de la ISOC.CAT, dissertarà sobre la reputació digital.

Posteriorment, Ramon Arnó, advocat i CEO de la consultoria Legal Sagaris, parlarà sobre la reputació digital a través de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Finalment, Antoni Bosch, director general de l’Institute of Audit & IT-Governance de les certificacions professionals de persones (CISA, CISM, CGEIT i CRISK), aportarà més dades sobre la normativa actual.

La jornada és gratuïta. Cal formalitzar prèviament la inscripció a l’Institut Municipal d’Informàtica, situat a la plaça Sant Joan, 10 2a de Lleida, o trucant al telèfon 973 700 664 ext. 1876. L’organització de la jornada obsequiarà els assistents amb un exemplar del llibre d’Albert Agustinoy i els lliurarà un certificat d’assistència.

Més informació:

http://www.paeria.es/jornadareputacio

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal